Reacties

 
 
"In het voorjaar van 2012 ben ik begonnen met holistische massagebehandelingen bij Edwine, ongeveer eens per drie weken. Met een drukke baan en drie kinderen heb ik soms last van stressklachten en dan geven haar massagebehandelingen mij een moment van ontspanning en rust. Het brengt de aandacht naar mijn lichaam en laat me voelen waar spanningen zitten. Met haar ervaring en deskundigheid weet ze elke behandeling precies af te stemmen op mijn fysieke en geestelijke gesteldheid.
 
Soms leiden stressklachten bij mij tot ademhalingsproblemen (hyperventilatie) of strakke, pijnlijke spieren. Een voetreflex- of bindweefselmassage helpt dan heel goed om deze klachten te verzachten. Ook de energetische massages vind ik heel fijn, daarna voel ik me heel ontspannen en helder van geest.
 
Inmiddels merk ik ook dat de massages me steeds meer inzicht geven in de achterliggende oorzaken van de spanningsklachten. Ze brengen me in contact met onverwerkte gevoelens en pijn uit het verleden, die komen dan tijdens de massage naar voren via gedachten of lichamelijke sensaties zoals warmte, koude of rillingen. Reuze interessant vind ik dat. Het voelt alsof ik mezelf weer opnieuw leer kennen, maar dan op een dieper niveau.
 
De zeer vakkundige en fijne massages van Edwine raad ik iedereen aan! Voor mij is het een onmisbaar onderdeel van mijn bestaan aan het worden."
 
Anouschka
  
 
"Vanmorgen ben ik verwend met een overheerlijke massage op een prachtige locatie in Bilthoven. Bij Edwine ben je letterlijk in zeer goede handen. In een zeer ontspannen sfeer geeft ze met kennis, aandacht en gevoel de heerlijkste massages. Mijn ervaring is dat de zon in mijn lijf weer is gaan schijnen. Een echte aanrader dus!"
 
Caroline 

 De behandeling heeft mij goed gedaan, zo ontspannend, dat ik niet op het idee kwam om weer van de massagebank af te komen. Dank voor je aandacht en het goede.

Gerda Dorpmans

Voel je je onrustig, zwaarmoedig en lijkt alles negatief om je heen, een behandeling van Edwine helpt je weer op de been!! Geweldig wat dit met mij doet!! Ik kan het iedereen aanraden!!

Sandra

Wil je zelf laten weten hoe je mijn massage ervaren hebt? Stuur dan een mailtje met je ervaring naar: info@edwineberendse.nl

  
Edwine Berendse Massagetherapie en Voetreflexologie
De Hooghlaan 11, 3723 GR 
Telefoon: 06-15445270