Wie ben ik?

 
Mijn naam is Edwine Berendse.
Geboren en getogen in Bilthoven, ben ik - na het VWO aan de Kees Boekeschool - de 'talige' kant van het leven gaan verkennen. Ik ging Frans en Engels studeren in Utrecht, en het uitgeversvak in Amsterdam.
 
Na een succesvolle loopbaan als redacteur/producer bij de publieke omroep, was ik in 2009 klaar voor een nieuwe richting in mijn leven.
 
Ik had me sinds mijn studie Franse taal en - letterkunde, en in mijn werk bij de omroep, voornamelijk bezig gehouden met onze verbale taal.
           
 
 
Steeds meer ging mijn interesse uit naar onze lichaamstaal, via massage, yoga en dans. Ik ben met veel plezier gaan salsadansen, heb mijn baan bij de omroep opgezegd en ben de 4-jarige HBO-opleiding voor Massagetherapie gaan doen bij Holos in Utrecht.
 
 Waar woorden kunnen verhullen en verdoezelen, spreekt onze lichaamstaal altijd zuiver en oprecht. Die vertaalslag te leren maken van lichaamstaal naar bewustwording en inzicht, is het grootste geschenk dat massage mij biedt. Ik geef dit geschenk graag door aan mijn cliënten.
 
Sinds mijn beroepsopleiding bij Holos Academie voor Massagetherapie, werk ik met veel voldoening als holistisch massagetherapeut in Bilthoven. Tijdens mijn massages gebruik ik technieken uit de klassieke- en energetische massageleer, voetreflexologie, holistic pulsing, bindweefsel- en polariteitsmassage.
  
Edwine Berendse Massagetherapie en Voetreflexologie
De Hooghlaan 11, 3723 GR 
Telefoon: 06-15445270